Βλάχα

Παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου!

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη φτιάχνει με μεγάλη φροντίδα στο Λουτράκι τα γνήσια, παραδοσιακά ζυμαρικά Βλάχα με τη μυστική, σπιτική συνταγή της. Τα υλικά που  χρησιμοποιούνται είναι μόνο αγνά ελληνικά προϊόντα: 100% σιμιγδάλι, αυγά και γάλα, αλλά και ντομάτες, πιπεριές και  λαχανικά της ελληνικής γης.

Η Βλάχα κρατά αναλλοίωτη τη γεύση της στο χρόνο και έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα παραδοσιακά ζυμαρικά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ταξιδέψετε απαραίτητα σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της επαρχίας για να αγοράσετε και να γευτείτε αυθεντικές χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, πλιγούρι και τραχανά!  Η σειρά περιλαμβάνει ζυμαρικά με αυγά, με αυγά και γάλα, χυλοπίτες με ντομάτα και πλιγούρι. Πεντανόστιμος επίσης και ο τραχανάς Βλάχα, όπου εκτός από τον ξινό και τον γλυκό, υπάρχει και σε άλλες γεύσεις, όπως ο καυτερός, ο μεσογειακός και νηστίσιμος τραχανάς λαχανικών.

Πίσω από κάθε συσκευασία θα βρείτε μοναδικές, πρωτότυπες και γευστικές προτάσεις, για το πώς μπορείτε να αναγάγετε ένα απλό παραδοσιακό φαγητό σε gourmet πιάτο για τους καλεσμένους σας!