Η φιλοσοφία μας

Μένοντας πιστοί στο όραμα του ιδρυτή μας, επιλέγουμε τις πρώτες μας ύλες διασφαλίζοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του κάθε προϊόντος που προσφέρουμε στην ελληνική οικογένεια. Από την ίδρυση της εταιρίας μας μέχρι και σήμερα, πρωτεύων στόχος είναι η θετική συμβολή μας στην κοινωνία και στο περιβάλλον.
Με ποιους τρόπους το πετυχαίνουμε
Οι καταναλωτές
Οι καταναλωτές είναι οι ρυθμιστές της αξίας μας. Φροντίζουμε να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και κόστους και να εξελισσόμαστε ταυτόχρονα με τις ανάγκες τους για πιο σύγχρονα και υγιεινά προϊόντα.
Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες
Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας είναι η δύναμή μας. Υποστηρίζουμε τη μοναδικότητα αλλά και τη δυναμική της ομάδας και πιστεύουμε στη συνεργασία, το σεβασμό και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορούν να μετατρέψουν έναν εταιρικό στόχο σε προσωπικό κίνητρο.
Εκπαίδευση:
Η αξία της εκπαίδευσης αποτελεί θεμέλιο λίθο της εταιρείας μας. Η συνεχής ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μας είναι η κινητήριος δύναμή μας για πρόοδο και καινοτομία. Το φάσμα της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας κυμαίνεται από το επίπεδο των γεωπόνων, των μηχανικών και χειριστών των μηχανημάτων έως το επίπεδο των στελεχών του εμπορικού τμήματος.
Ελληνικές καλλιέργειες:
Συμβάλουμε στην απορρόφηση της πλεονασματικής παραγωγής σίτου που έχουμε στη χώρα μας αγοράζοντας περισσότερους από 100,000 τόνους σκληρού σταριού ετησίως, καθιστώντας μας τους μεγαλύτερους αγοραστές σε όλη την Ελλάδα.Πιστεύοντας πάντα στην αξία της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων και της ενημέρωσης των εργαζομένων, διοργανώνουμε σεμινάρια σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς, με σκοπό να ενημερώσουμε τους αγρότες για τις πιο σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας.Καλλιεργούμε σε ιδιόκτητη έκταση διαφορετικές ποικιλίες σπόρων τις οποίες στη συνέχεια προτείνουμε στους αγρότες της περιοχής, διασφαλίζοντας την αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.
Παραγωγή με σεβασμό στο περιβάλλον:
Έχοντας την τύχη να παράγουμε τα προϊόντα μας σε μια χώρα με τόσο έντονο φυσικό πλούτο, νιώθουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε το περιβάλλον μας.Οι πηγές του πλανήτη είναι περιορισμένες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τις σπαταλάμε. Στόχος μας είναι λοιπόν η υιοθέτηση των τελειότερων μεθόδων παραγωγής με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τη δική μας επιβάρυνση προς το περιβάλλον.
Επιστροφή στο κοινωνικό σύνολο:
Ως μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, νιώθουμε την ανάγκη να επιστρέφουμε στην τοπική κοινωνία και να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας προσφέρουν οι καταναλωτές μας εδώ και δεκαετίες. Δέσμευσή μας αποτελεί το γεγονός ότι τουλάχιστον το 2% των ετήσιων κερδών μας επιστρέφονται στην κοινωνία υπό τη μορφή δωρεών, χορηγιών και υποτροφιών. Η εταιρία μας κατά την τελευταία δεκαετία έχει πληρώσει σε φόρους 12,4 εκ. € .Μέσω των 100 τουλάχιστον ιδρυμάτων με τα οποία συνεργαζόμαστε, δωρίζουμε κάθε χρόνο σημαντικές ποσότητες ζυμαρικών και ενισχύουμε οργανώσεις που ασχολούνται με την υγεία και την προώθηση της σωστής διατροφής.